Termékeink
TOP termékek
Neked ajánljuk
Hírlevél
Fogyasztó barát

Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Mit kössünk, ha babát várunk?

Raktárkészlet: 1 db
Mit kössünk, ha babát várunk?
3 995 Ft
Kiadó:CSER KÖNYVKIADÓ ÉS KER. Kft.
Oldalak száma:144
Borító:PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly:500 gr
Nyelv:MAGYAR
Kiadás éve:2016
Illusztráció:SZÍNES FOTÓKKAL
Fordító:Fuhrmann Mária
Fotózta:Claire Richardson
 • A könyvben a legszebb és leghasznosabb modelleket gyűjtötte össze a szerző. A minták viszonylag egyszerűek, mindegyik modell kényelmes, jól használható. A könyv a terhesség ideje szerint három fejezetből áll: az első három hónapra szánt modellek kicsit bonyolultabbak, mivel ekkor a kismamák még nincsenek elfoglalva a szülés előkészületeivel, és valószínűleg elég idejük van arra, hogy olyan, hosszabb munkákat is befejezzenek, mint egy bébitakaró vagy egy összetettebb kapucnis kabátka.
  A következő három hónapra javasolt modellek már a baba nemét is figyelembe veszik. Ez különösen azoknak lehet érdekes, akik már tudják, hogy kisfiút vagy kislányt várnak. Ezek a modellek közepesen nehezek, de gyorsabban elkészíthetők, mert az idő repül a terhességnek ebben az időszakában.
  Az utolsó három hónapra ajánlott modellek egyszerűek és gyorsan megköthetők, hiszen a kismama gondolatai ebben az időszakban már csaponghatnak, és a várandós nő már zaklatott és türelmetlen lesz.
  Könyvünk célja, hogy kedvezzen fészekrakási ösztönünknek, ennek egyik lehetséges módja, ha tárgyakat készítünk. Lehet az a gyerekszoba kifestése, a gyerekágy összeszerelése vagy babaruhák kötése.
 • Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  CSER_21
Webáruház készítés